Kan Prins Harry blive mere charmerende? Den velgørende kongelige kunne ikke skjule sin begejstring, da han heppede på vindere ved Invictus Games, især sin gode ven - en dobbelt amputeret - der vandt 200 meter løbet.

Da Dave Henson kom igennem løbet i Orlando, Fla. Tirsdag rejste den 31-årige Royal og resten af ​​publikum sig angiveligt på benene, da løberen krydsede målstregen med verdens bedste tid i år - 25,04 sekunder ifølge Mennesker. Harry kunne ses juble og pege på Henson fra tilskuerpladserne, da han nærmede sig sejren i konkurrencen i paralympisk stil.

Da Henson modtog sin guldmedalje, gik Harry ned til banen, smilede bredt og gav sin ven et stort kram. "Du svævede," sagde han angiveligt til ham. Henson var blot en af ​​mange vindere, som Harry lykønskede den dag. Prinsen tog sig også tid til at stille op til et billede med den amerikanske eks-soldat sølv- og bronzemedalje vindere af løbet, hvor de tre sluttede sig til Henson, da det britiske og amerikanske flag blev draperet rundt dem.