Kan Prins Harry bli mer sjarmerende? Den veldedige kongelige kunne ikke skjule sin begeistring da han heiet på vinnere på Invictus Games, spesielt hans gode venn – en dobbel amputert – som vant 200-meteren.

Da Dave Henson tok seg gjennom løpet i Orlando, Fla. Tirsdag reiste den 31 år gamle Royal og resten av publikum seg på beina da løperen krysset målstreken med verdens beste tid i år – 25,04 sekunder, ifølge Mennesker. Harry kunne sees juble og peke på Henson fra tribunen da han nærmet seg seier i konkurransen i paralympisk stil.

Da Henson mottok gullmedaljen sin, gikk Harry ned til banen, smilte bredt og ga kameraten en stor klem. "Du gled," skal han ha fortalt ham. Henson var bare en av mange vinnere som Harry gratulerte den dagen. Prinsen tok seg også tid til å stille opp for et bilde med den amerikanske eks-tjenestemannen sølv- og bronsemedalje vinnere av løpet, med de tre med Henson mens det britiske og amerikanske flagget ble drapert rundt dem.

Harry sørget også for å hilse på atletene som konkurrerte den dagen, inkludert Team USA-atleten Michael Kacer som mistet venstre arm i et rakettangrep mens han tjenestegjorde i Afghanistan, ifølge